Harley-Davidson în România

Harley-Davidson intră oficial luna aceasta pe piaţa românească, prin intermediul primului dealer autorizat din ţară.

Harley-Davidson în România Harley-Davidson în România
Inaugurarea HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST va avea loc pe data de 4 octombrie 2007, în cadrul Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti. HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST va aduce în România gama completă de motociclete şi accesorii a brandului, dar şi serviciile specializate de asistenţă post-vânzare. Prin intermediul dealerului autorizat, clienţii vor avea acces şi la o selecţie de piese de schimb originale, precum şi la o gamă extinsă de îmbrăcăminte din colecţia MOTORCLOTHES®.

Stuart Farrell, Director International Direct Markets în cadrul Harley-Davidson Europe Ltd, a declarat: “HARLEY-DAVIDSON nu produce doar motociclete - este o emblemă a Americii, un adevărat simbol al libertăţii. Ştim că şi în România sunt mulţi pasionaţi, dornici să încerce senzaţia de libertate pe care doar o motocicletă HARLEY-DAVIDSON o poate oferi. De aceea suntem acum aici, în Bucureşti, reprezentaţi oficial de un dealer profesionist."

Primul showroom HARLEY-DAVIDSON va fi deschis în Bucureşti pe strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, până la sfârşitul acestui an, însă există planuri de a inaugura un alt showroom la cele mai înalte standarde în 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.