Harley-Davidson în România

Autor: The Practice 24 sept. 2007 Știri auto

Inaugurarea HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST va avea loc pe data de 4 octombrie 2007, în cadrul Salonului Internaţional de Automobile Bucureşti. HARLEY-DAVIDSON BUCHAREST va aduce în România gama completă de motociclete şi accesorii a brandului, dar şi serviciile specializate de asistenţă post-vânzare. Prin intermediul dealerului autorizat, clienţii vor avea acces şi la o selecţie de piese de schimb originale, precum şi la o gamă extinsă de îmbrăcăminte din colecţia MOTORCLOTHES®.

Stuart Farrell, Director International Direct Markets în cadrul Harley-Davidson Europe Ltd, a declarat: “HARLEY-DAVIDSON nu produce doar motociclete – este o emblemă a Americii, un adevărat simbol al libertăţii. Ştim că şi în România sunt mulţi pasionaţi, dornici să încerce senzaţia de libertate pe care doar o motocicletă HARLEY-DAVIDSON o poate oferi. De aceea suntem acum aici, în Bucureşti, reprezentaţi oficial de un dealer profesionist."

Primul showroom HARLEY-DAVIDSON va fi deschis în Bucureşti pe strada Nicolae Titulescu nr. 95-103, până la sfârşitul acestui an, însă există planuri de a inaugura un alt showroom la cele mai înalte standarde în 2008.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide