Harta lumii auto

Într-o globalizare tot mai accentuată este tot mai greu să mai reții diversele legături între companiile din industria auto. Promotor.ro va oferă o hartă a acestor colaborări.

Harta lumii auto Harta lumii auto
Evident, pentru mulți pasionați auto acest grafic nu are atât de mare importanță, fiind cunoscute deja toate alianțele și parteneriatele din industria auto. Dar aceștia ar putea avea și surprize. Cu atât mai mult valabil acest fapt pentru cei abia inițiați în industria auto. Vizitați galeria foto pentru o versiune într-o rezoluție foarte mare.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.