Hartge BMW Seria 1 V300+

Iar de data aceasta un vehicul al constructorului german se îndreaptă spre latura ecologică a automobilismului, fiind practic o versiune de Seria 1 pe GPL.

Hartge BMW Seria 1 V300+ Hartge BMW Seria 1 V300+

În parteneriat cu University of Technology and Economics din Saarbruecken, ministerul german al mediului, oficiali ai departamentelor economice şi specialişti auto, Hartge a dezvoltat un prototip bazat pe o versiune de BMW Seria 1 dotată cu un motor de 550 CP ce rulează cu gaz petrol lichefiat. Denumită V300+, maşina vrea să doboare cei peste 300 de km/h ai recordului actual de viteză. Motoarele ce rulează pe GPL sunt mai ieftine de folosit, de multe ori mai ecologice şi în anumite cazuri produc mai multă putere decât echivalentele lor pe benzină.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.