Hennessey Venom GT

Deja cunoscutul tuner american are de gând să lanseze propriul său supercar, pornind de la motorul Twin Turbo Viper V10 de 1000 CP.

Hennessey Venom GT Hennessey Venom GT
Hennessey Venom GT va fi desenat de designerul britanic Steve Everitt şi va fi pus în mişcare de un puternic motor V10 cuplat la o transmisie cu şase rapoarte sau opţional la una secvenţială. Performanţele anunţate sunt cel puţin impresionante, cu un timp 0-100 km/h de 2,5 secunde şi 0-300km/h de 14 secunde.

Hennessey-Venom-GT-spateFondatorul companiei, John Hennessey a punctat însă că modelul său nu este construit pentru a fi un distrugător de Bugatti Veyron, pentru că în timp ce modelul francez este un grand touring ultra luxos ce se întâmplă să fie şi foarte rapid, noul Venom GT va fi mai mult o maşină sportivă ce va excita viitorii clienţi cu un şasiu mult mai uşor decât cel al Veyronului.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.