Here, aplicaţia gratuită de navigaţie prin GPS, disponibilă pentru iPhone

Here, aplicaţia de navigaţie prin GPS care îţi oferă opţiunea descărcării hărţilor, a făcut saltul în barca sistemului de operare iOS. Cu alte cuvinte, dacă ai un iPhone, poţi să descarci gratuit această aplicaţie şi să navighezi offline, oriunde în lume.

Here, aplicaţia gratuită de navigaţie prin GPS, disponibilă pentru iPhone Here, aplicaţia gratuită de navigaţie prin GPS, disponibilă pentru iPhone

Here, aplicaţia gratuită de navigaţie prin GPS, este disponibilă acum şi pentru device-urile cu sistem de operare iOS, după ce a fost lansată pentru terminalele ce rulează Windows Phone şi Android.

Cu Here, poţi să descarci de pe internet hărţile ţărilor de care ai nevoie, pentru ca apoi să foloseşi aplicaţia offline. Astfel, poţi să călătoreşti oriunde în lume fără să te pierzi şi fără să ai cheltuieli suplimentare în roaming.

Această aplicaţie nu trebuie confundată cu prima versiune, lansată în urmă cu câţiva ani, care nu era altceva decât o interfaţă drăguţă pentru harta online făcută pentru browsere. Potrivit blogului oficial, acum totul a fost luat de la zero pentru ca utilizatorii de iPhone să se bucure de aceleaşi funcţionalităţi ca proprietarii de telefoane cu Android sau Windows Phone.

Noua aplicaţie HERE pentru iOS poate fi descărcată din Apple App Store.

VIDEO:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.