Hibridele în antenţia EuroNCAP

EuroNCAP, a dat azi publicităţii rezultatele comparative ale testelor de siguranţă pentru Honda Civic Hibrid şi noua Skoda Fabia.

Hibridele în antenţia EuroNCAP Hibridele în antenţia EuroNCAP
Honda Civic Hibrid este a doua maşină cu propulsie alternativă supusă testelor EuroNCAP, după Toyota Prius, în 2004. Adrian Hobbs, Secretarul General al organizaţiei a declarat: " clienţi ar trebui să se întrebe dacă nivelul ridicat de siguranţă merge mână în mână cu tehnologia hibridă. Atât Honda cât şi Toyota au făcut eforturi substanţiale pentru a îndeplini normele de sigranţă şi pentru lupta cu încălzirea globală. Este acum rândul şi celorlalţi constructori de maşini să calce pe urmele celor două firme japoneze."

Nici Honda Civic Hibrid, nici Skoda Fabia nu au îndeplinit numărul de stele maxim , dar au fost foarte aproape, mai ales ţinând cont de clasa în care se încadrează cele două maşini. Honda Civic Hibrid a realizat un număr de patru stele în ceea ce priveşte siguranţa adulţilor şi al copiilor şi trei stele pentru siguranţa pietonilor. În timp ce Fabia a reuşit să atingă patru stele pentru siguraţa adulţilor, trei pentru cea a copiilor şi doar două stele de siguranţă pietonilor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.