Hogan jr. - condamnat la 8 luni

Nick Bollea, fiul lui Hulk Hogan, a fost condamnat la 8 luni de închisoare din cauza neglijenţei la volan. În vara anului trecut, acesta a distrus Toyota Supra modificată a tatălui său într-un accident nocturn în Florida.

Hogan jr. - condamnat la 8 luni Hogan jr. - condamnat la 8 luni

UPDATE:

Nick Hogan - 8 luni de închisoareLa aproape un an de la acest accident a venit şi verdictul judecătorului: Nick Hogan, în vârstă de 17 ani, a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru conducere imprudentă, urmând a rămâne sub observaţie timp de cinci ani. De asemenea, carnetul i-a fost suspendat pentru trei ani. Prietenul său, John Graziano, a rămas cu sechele, necesitând îngrijire medicală pentru toată viaţa.

Din imagini se poate observa cât de puternic a fost impactul cu palmierul, care a dus la deformarea puternică a caroseriei. Pentru extragerea celor doi din maşina contorsionată, a fost necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare - plafonul şi montanţii maşinii au fost tăiate.

Tânărul Nick a recunoscut acuzaţiile (fiind vorba, de fapt, de o liniuţă între prietenii cu părinţi înstăriţi), iar pedeapsa a intrat în vigoare imediat după terminarea procesului.

+++++++++++++++++++++++++++++

Spre deosebire de tatăl său, care îşi face praf adversarii în ring, fiul său şi-a făcut praf maşina personală Toyota Supra, într-un accident. Martorii susţin că Nick Hogan, însoţit de prietenul său, au fost văzuţi conducând cu mare viteză pe strada Court, din Florida, când au pierdut controlul maşinii şi s-au oprit într-un pom, rupând practic autoturismul în două. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă cu elicopterul la spitalul St. Petersburg, fiind foarte grav accidentaţi.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.