Hogan jr. – condamnat la 8 luni

Autor: Andrei Ştirbu 10 mai 2008 Știri auto

UPDATE:

Nick Hogan - 8 luni de închisoareLa aproape un an de la acest accident a venit şi verdictul judecătorului: Nick Hogan, în vârstă de 17 ani, a fost condamnat la 8 luni de închisoare pentru conducere imprudentă, urmând a rămâne sub observaţie timp de cinci ani. De asemenea, carnetul i-a fost suspendat pentru trei ani. Prietenul său, John Graziano, a rămas cu sechele, necesitând îngrijire medicală pentru toată viaţa.

Din imagini se poate observa cât de puternic a fost impactul cu palmierul, care a dus la deformarea puternică a caroseriei. Pentru extragerea celor doi din maşina contorsionată, a fost necesară intervenţia pompierilor de la descarcerare – plafonul şi montanţii maşinii au fost tăiate.

Tânărul Nick a recunoscut acuzaţiile (fiind vorba, de fapt, de o liniuţă între prietenii cu părinţi înstăriţi), iar pedeapsa a intrat în vigoare imediat după terminarea procesului.

+++++++++++++++++++++++++++++

Spre deosebire de tatăl său, care îşi face praf adversarii în ring, fiul său şi-a făcut praf maşina personală Toyota Supra, într-un accident. Martorii susţin că Nick Hogan, însoţit de prietenul său, au fost văzuţi conducând cu mare viteză pe strada Court, din Florida, când au pierdut controlul maşinii şi s-au oprit într-un pom, rupând practic autoturismul în două. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă cu elicopterul la spitalul St. Petersburg, fiind foarte grav accidentaţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide