Holden - 7 milioane de vechiule vândute

Marcă australiană, componentă a gigantului General Motors are anul acesta o dublă aniversare: 60 de ani de la primul model şi 7 milioane de maşini asamblate.

Holden - 7 milioane de vechiule vândute Holden - 7 milioane de vechiule vândute

Roboti la fabrica HoldenVehiculul aniversar a fost un Holden Commodore sedan, cunoscut în Statele Unite ale Americii şi ca Pontiac G8, echipat cu instalaţie de GPL. Holden a construit prima lor maşina de serie mare, un 48-215 în noiembrie 1948 la Fishermans Bend în Port Melbourne, Victoria, în timp ce primul milion s-a celebrat aproape 14 ani mai târziu, în octombrie 1962.

Modelul Commodore a fost lansat în 1978 şi de 12 ani este cel mai bine vândut automobil din Australia. Până anul acesta, când se pare că va fi întrecut de Toyota Corolla.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.