Holden Epica - Lansare

GM începe comercializarea în Australlia a sedanului său de clasă medie sub marca Holden, punând la dispoziţia clienţilor pentru început doar versiunile pe benzină.

Holden Epica - Lansare Holden Epica - Lansare

Cunoscut în Europa ca Chevrolet, noul Holden Epica este disponibil în două versiuni de echipare, CDX şi CDXi, dotate cu două motoare cu 6 cilindri în linie, de 2.0 şi 2.5 litri, cu 143, respectiv 156 CP. În funcţie de combinaţia aleasă, clientul dispune de cutie manuală cu 5 trepte sau una automată. Economia de combustibil este remarcabilă, consumul de 8,2 l/100 km pentru varianta cu transmisie manuală şi 9,3 litri pentru cea automată fiind mai bun decât cel al multor alţi concurenţi din clasa medie.

Noul model vine cu o inovaţie pe piaţă, menită a atrage atenţia asupra sa, dar şi de a creşte şansele pentru creşterea vânzărilor. Clienţii noului Holden vor putea primi banii inapoi pe maşină în limita a 30 de zile sau 1.500 de km în cazul în care, din diferite motive, nu sunt multumiţi de achiziţia făcută. Vehiculul trebuie să fie adus înapoi într-o stare perfectă, fără defecte mecanice sau daune evidente, fiind acceptată doar uzura normală apărută în acest timp.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.