Honda a lansat Honda EV-neo în Europa

Primul scuter electric marca Honda, modelul EV-neo, şi-a făcut debutul pe piaţa europeană, însă, deocamdată, se află în perioada de testare.

Pe lângă designul unic, Honda EV-neo mai are un atuu. Este un scuter complet electric. Propulsat de un motor electric capabil să dezvolte o putere de 3,8 CP şi alimentat de o baterie de capacitate mică, scuter-ul are o autonomie de doar 34 de km la o viteză maximă de 30 km/h. Avantajul este că bateria poate fi încărcată complet în doar în 3,5 ore de la o priză normală. După ce bateria s-a încărcat complet, sistemul deconctează automat bateria de la circuitul de încărcare. Acest scuter poate fi viitorul vehicul al firmelor de livrare din interiorul oraşelor.

Honda EV-neo va putea să fie disponibilă spre conercializare, în Europa, peste un an de zile, evident dacă trece de perioada de testare. Pentru aceste teste au fost puse în circulaţie 18 scutere. Momentan, compania japoneză nu a precizat preţul de achiziţie, japonezii având la dispoziţie 12 luni pentru a fixa un preţ.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.