Honda Accord – preţuri în România

Autor: Cosmin Iordache 11 iun. 2008 Știri auto
Honda Accord – preţuri în România

Honda Accord Sedan va fi oferit două variante de motorizare pe benzină, respectiv una de 2 litri, care dezvoltă 156 de Cai Putere (CP) şi una de 2,4 litri şi 200 CP. Pentru motoarele pe benzină sunt disponibile două variante de echipare, Confort şi Executive, cu transmisie manuală sau automată. Motorul diesel, de 2,2 litri, care dezvoltă 150 CP are două variante de echipare, Elegance şi Executive, şi poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală sau la una automată.

"Sperăm să vindem în acest an în jur de 3.000 de unităţi Honda, faţă de 2.000 anul trecut. Pentru modelul Accord am stabilit o ţintă de 900 de unităţi, din care 288 au fost vândute deja din vechea generaţie", a împărtăşit pentru Mediafax directorul de vânzări al companiei, Ovidiu Repanovici, planurile comerciale pentru viitorul model.

Modelul măsoară în lungime de 4,74 metri, în lăţime de 1,47 metri şi are o înălţime de 1,84 metri. Capacitatea portbagajului pentru varianta Sedan este de 467 litri, iar pentru varianta Tourer, capacitatea este de 672 litri. Toate variantele modelului respectă normele de poluare Euro 5.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide