Honda Accord - preţuri în România

Noua Honda Accord a ajuns în România şi va avea premii cuprinse între 21.396 euro şi 30.916 euro. Deocamdată doar modelul sedan va putea fi comandat, versiunea Tourer urmând să ajungă din toamnă.

Honda Accord - preţuri în România Honda Accord - preţuri în România

Honda Accord Sedan va fi oferit două variante de motorizare pe benzină, respectiv una de 2 litri, care dezvoltă 156 de Cai Putere (CP) şi una de 2,4 litri şi 200 CP. Pentru motoarele pe benzină sunt disponibile două variante de echipare, Confort şi Executive, cu transmisie manuală sau automată. Motorul diesel, de 2,2 litri, care dezvoltă 150 CP are două variante de echipare, Elegance şi Executive, şi poate fi cuplat la o cutie de viteze manuală sau la una automată.

"Sperăm să vindem în acest an în jur de 3.000 de unităţi Honda, faţă de 2.000 anul trecut. Pentru modelul Accord am stabilit o ţintă de 900 de unităţi, din care 288 au fost vândute deja din vechea generaţie", a împărtăşit pentru Mediafax directorul de vânzări al companiei, Ovidiu Repanovici, planurile comerciale pentru viitorul model.

Modelul măsoară în lungime de 4,74 metri, în lăţime de 1,47 metri şi are o înălţime de 1,84 metri. Capacitatea portbagajului pentru varianta Sedan este de 467 litri, iar pentru varianta Tourer, capacitatea este de 672 litri. Toate variantele modelului respectă normele de poluare Euro 5.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.