Honda Accord - reclamă inedită

Cât de simplu este să scrii HONDA din trupuri omeneşti? În aer? În doar 3 minute? "Dacă e dificil, merită făcut" - sloganul acestui spot inedit.

Spotul de faţă, dedicat noii generaţii Honda Accord, este cu atât mai original cu cât transmisia sa a fost live, la televiziunile din Marea Britanie! Astfel, echipa de skydiving a avut la dispoziţie doar 3 minute şi 20 de secunde pentru a forma, în aer, literele HONDA.

Totuşi, reclama la precedenda generaţie Accord, bazată pe ideea "cauză şi efect", rămâne printre cele mai tari idei din domeniul reclamelor auto.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.