Honda anunţă premiera filmului documentar Live Every Litre

După 15 luni de muncă, 1.000 de aplicanţi online, 38 de zile de filmare, 18 oraşe europene şi peste 10.000 de km parcurşi, Honda este gata să vă prezinte varianta finală a documentarului Live Every Litre, în care un rol important îl joaca noul model sport hibrid, Honda CR-Z

Filmul documentar creat cu suportul publicului şi activat prin social media, Live Every Litre, îşi va face debutul în locaţii unice simultan, iar premiera virtuală va avea loc pe 21 Iulie la orele 22:00 (GMT+2). Live Every Litre a fost filmat pe parcursul lunilor mai şi iunie în toată Europa şi a fost regizat de Claudio Von Planta (Long Way Down şi Long Way Round cu Ewan McGregor).

Premiera Live Every Litre va avea loc în Londra, într-o locaţie secretă, unde toate personajele peliculei se vor aduna să vizioneze filmul documentar împreună cu invitaţii speciali. Evenimentul se va transmite simultan, în exclusivitate pe site-ul www.liveeverylitre.com via Live Every Litre Screening Room, un cinematograf conectat virtual, unde comunitatea online va putea viziona premiera şi interacţiona cu alţi utilizatori. Ambele evenimente vor fi organizate şi gestionate de către organizaţia londoneză de film de scurt metraj Future Shorts* (www.futureshorts.com ).

Regizorul de film Claudio Von Planta este încântat de faptul ca premiera filmului va fi lansată într-un mod atât de inovativ, comentând: "Am adunat un număr foarte mare de admiratori în proiect pe durata procesului de recrutare, votând şi filmând în etape, iar faptul că ei pot viziona în premieră filmul documentar în spaţiul virtual, simultan cu evenimentul în desfăşurare Live Every Litre, este un lucru exceptional. Sunt singur că vom găsi fani noi, oameni care probabil s-au integrat la sfârşitul proiectului sau au descoperit proiectul Live Every Litre prin filmele încărcate de noi pe YouTube. Este întodeauna interesant pentru un regizor să îşi vadă lucrarea pusă în faţa oamenilor pentru prima dată, pentru a evalua reacţiile fiecăruia prezent."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.