Honda anunţă preţurile în România pentru noul CR-V Hybrid – GALERIE FOTO – VIDEO

Autor: ProMotor 15 nov. 2018 Știri auto

Honda a anunţat preţurile pentru noul model CR-V Hybrid, care va fi disponibil în România începand cu primavara anului 2019.

Acesta este primul SUV hibrid oferit de Honda în Europa.

Preţul de pornire pentru echiparea CR-V Elegance Hybrid i-MMD (2WD) este de 34.000 € cu TVA inclus. Modelul cu tracţiune integrală începe de la 37.500 în nivelul de echipare Elegance şi ajunge la 43.000 în nivelul de echipare Executive. Transmisia este automată, de tip E-CVT.

Modelul CR-V hibrid este echipat cu un propulsor pe benzină de 2 litri, care produce 145 de cai-putere şi un cuplu maxim de 175 Nm, alături de care se află un motor electric care produce 184 de cai-putere şi un cuplu maxim de 315 Nm.

În versiunea cu tracţiune faţă, CR-V Hibrid realizează sprintul 0-100 km/oră în 8,8 secunde, în timp ce varianta cu tracţiune integrală are nevoie de 9,2 secunde. Viteza maximă este de 180 km/oră.

Honda CR-V Hibrid are o lungime de 4,6 metri, o lăţime de 2,1 metri şi o înălţime de 1,67 metri. Portbagajul are un volum de 497 de litri. Garda la sol a modelului cu tracţiune faţă este de 18,2 centrimetri, în timp ce modelul 4WD primeşte 1 cm în plus.

Tehnologia Multi-Mode Drive face trecerea automată între 3 moduri de condus, Electric Drive, Hybrid Drive şi Engine Drive, iar sistemul de Frânare Servo-Electrică foloseşte energia recuperată în timpul frânării pentru a reîncărca bateria.

 

 

Noul CR-V este echipat în versiunea standard cu sistemul Honda SENSING, ansamblul de sisteme de siguranţă capabil să frăneze în caz de coliziune, să prevină părăsirea accidentală a benzii şi carosabilului, şi să menţină viteza de croazieră, chiar şi în condiţii de oraş. În plus, tot standard sunt cele şase airbaguri, tetiere active, control al tracţiunii şi stabilităţii, ABS, EBD, sistemul de avertizare oprire de urgenţă şi multe altele.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide