Honda Civic facelift, gata să debuteze la Salonul Auto de la Paris 2014

Honda a publicat primele imagini şi informaţii oficiale despre Honda Civic facelift, model care va fi prezentat de japonezi la Salonul Auto de la Paris 2014.

Honda Civic facelift, gata să debuteze la Salonul Auto de la Paris 2014 Honda Civic facelift, gata să debuteze la Salonul Auto de la Paris 2014

Probabil că majoritatea simpatizanţilor Honda aşteptau ca japonezii să prezinte la Salonul Auto de la Paris 2014 modelul de serie Civic Type-R, după ce conceptul cu acelaşi nume a primit multe aprecieri la standul Honda de la Salonul Auto de la Geneva.

Nu a fost să fie de data asta, pentru că Honda va expune la Paris 2014 modelul Civic facelift, o versiune împrospătată a hatchback-ului pe care am vrea să-l vedem mai des prin traficul din ţara noastră.

În fine, Honda Civic facelift propune un pachet moderat de schimbări, care se răsfrâng şi asupra versiunii Civic Tourer. În termeni de design, Civic Tourer facelift dispune acum de o parte frontală redesenată şi lumini de zi integrate în faruri. Versiunea hatchback are parte de modificăril mai consistente, şi pe lângă cele enumerate mai devreme, primeşte praguri laterale redesenate, un spoiler nou în partea din spate şi stopuri cu LED.

La interior, modificările sunt mai sumare şi îşi fac simţită prezenţa la nivelul tapiţeriei şi în restul habitaclului prin inserţiile cromate sau cu accente negru-metalic. Clienţii se pot bucura de noul sistem de infotainment Honda Connect cu sistem de operare Android 4.0.4, pe care îl pot accesa cu ajutorul unui ecran tactil de şapte inci.

Revenind la visul unui Type-R de serie, aflăm că Honda va oferi şi o versiune Civic Sport, model care va afişa elemente de caroserie care pun accentul şi mai mult pe sportivitate şi dinamism, în timp ce sub capotă vor lucra, în funcţie de opţiunile clienţilor, un 1.6 diesel cu 120 CP sau un benzinar de 1,8 litri şi 142 CP.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.