Honda Civic Mugen Si Sedan

Nu este un concurent pentru Impreza STi sau Lancer Evo, dar ar putea fi o bună bază de plecare. Deocamdată, nu sunt planuri pentru comercializarea în Europa.

Honda Civic Mugen Si Sedan Honda Civic Mugen Si Sedan
Noua versiunea sportivă a berlinei Civic va fi produsă într-un număr limitat de numai 1.000 de exemplare, pentru un preţ de pornire de 30.000 USD, începând cu luna octombrie a acestui an. Din nefericire, fanii europeni Honda nu au fost luaţi în calcul.

Această variantă preparată de Mugen se diferenţiază destul de serios de modelul de serie. Tehnic, maşina este bazată pe Civic Type-R, de la care preia motorul de 2,0 litri şi 197 CP, a cărui zonă roşie ajunge la 8.000 rpm. Suspensia a fost întărită, iar garda la sol coborâtă, în timp ce jantele au acum 18" şi sunt cu 27% mai uşoare decât cele de serie, de 17". Estetic, spoilerele modificate şi eleronul de pe portbagaj fac din Civic Si o maşină agresivă, iar în interior şoferul va fi gratulat cu mânerul sferic din aluminiu al manetei cutiei de viteze, inscripţionat "Mugen Si". O singură nuanţă de vopsea va fi disponibilă pentru exterior, Fiji Blue Pearl.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.