Honda Civic Type-R, la limita dintre diabolic şi cuminte. VIDEO

Honda Civic Type-R este în momentul de faţă cel mai aşteptat hot hatch de către entuziaştii auto şi fanii mărcii, iar Honda vrea să-i ţină pe toţi conectaţi printr-un nou videoclip de prezentare.

Honda Civic Type-R, la limita dintre diabolic şi cuminte. VIDEO Honda Civic Type-R, la limita dintre diabolic şi cuminte. VIDEO

Deşi nu este foarte lung, videoclipul ne arată că noul Civic Type-R va fi dominat de două feţe: una normală şi una extrem de agresivă, pe care şoferul o poate declanşa prin apăsarea butonului magic +R amplasat pe volan. Cu ajutorul clipului interactiv disponibil aici, puteţi face acelaşi lucru dar cu tasta R a tastaturii de pe care lucraţi. Haideţi, încercaţi, ştim că vreţi asta.

Noi am văzut maşina la Salonul Auto de la Paris 2014 aşa că nu avem altă variantă decât să ne alimentăm pofta provocată cu materialul video de mai jos. Deşi ştim că va trebui mult mai mult ca să ne potolească dorinţa a ne urca în noul Civic Type-R...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.