Honda Civic Type R la Nurburgring

Pentru a scoate în evidenţă calităţile lui Type R, Jenson Button, pilotul de F1 al echipei Honda, scoate la o tură hot hatch-ul pe circuitul de la Nurburgring. Britanicul dezvăluie şi câteva sfaturi pentru a scoate cel mai bun tur de circuit.

Filmuleţul, structurat în două părţi, este realizat pentru siteul oficial al echipei de Formula 1 Honda. Prima parte are rol de preambul, fiind o incursiune în istoria competiţională Honda. Partea a doua prezintă  tura propriu-zisă, avându-i ca protagonişti pe Jenson Button şi Honda Civic Type R. Remarcabil modul cum pilotul britanic "valsează"  pe circuit şi nivelul scăzut de decibeli din habitaclu în timpul rulării.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.