Honda Civic Type-R, te rugăm să te transformi într-un model de serie!

Conceptul Honda Civic Type-R este vedeta standului Honda la Salonul Auto de la Paris 2014, dar în realitate nu ne face decât să tânjim după un model de serie.

Honda Civic Type-R, te rugăm să te transformi într-un model de serie! Honda Civic Type-R, te rugăm să te transformi într-un model de serie!

Am trecut peste faptul că nu se poate intra în habitaclul conceptului Civic Type-R şi m-am mulţumit cu felul în care arată conceptul prezentat în premieră de Honda la Salonul Auto de la Paris 2014.

Este a doua oară când Honda profită de răbdarea fanilor şi îi ademeneşte cu un nou concept, însă modelul de serie este din ce în ce mai aproape de realitate

Probabil aţi observat deja cum arată Type-R, aşa că vă pot confima faptul că pe viu, prototipul este şi mai flegmatic din punct de vedere vizual.

Dacă ar fi să-i credem pe cuvânt pe oficialii Honda, ne putem aştepta ca şi performanţele modelului de serie să fie pe măsura look-ului conturat de spoilerul demonic, evacuările ameninţătoare şi acel caracter SF dus la extrem. Până la noi informaţii, vă puteţi clăti ochii cu imaginile din galeria foto.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.