Honda Civic Type S Fireblade

Honda a lansat în Italia o ediţie specială Honda Civic Type S Fireblade, inspirată de motocicleta constructorului japonez CBR1000RR Fireblade.

Honda Civic Type S Fireblade Honda Civic Type S Fireblade

Honda Civic Type S FirebladeDipsonibilă în trei culori negru, roşu şi argintiu, Honda Civic Type S Fireblade se diferenţiază la exterior faţă de varianta de serie prin design-ul spoilerelor faţă/spate şi prizele de aer vopsite în grafit. Mai mult decât atât, oglinzile laterale, mânerele de deschidere a uşilor, capacul rezervorului şi jantele din aliaj uşor de 18 " sunt vopsite tot în culoarea grafitului. Ediţia specială Honda Civic Type S Fireblade mai poate fi recunoscută şi după logo-urile "Fireblade" prezente atât la exterior, cât şi la interior.

Sub capotă, cei de la Honda au echipat maşina cu propuslorul diesel i-CTDi de 2,2 litri, care dezvoltă o putere de 140 CP la 4.000 rpm şi un cuplu de 340 Nm la 2.000 rpm. Cuplat la o cutie de viteze cu şase rapoarte, Honda Civic Type S Fireblade atinge 100 km/h în 8,6 secunde şi o viteză de top de 205 km/h, în condiţiile unui consum de 5,2 litri/100 km. Preţul acestei ediţii speciale este de aproximativ 25.000 de euro.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.