Honda cooperează cu Parlamentul European al Tinerilor

Honda cooperează cu Parlamentul European al Tinerilor pentru a veni în sprijinul Sesiunii Internaţionale, ajunsă la cea de-a 64 ediţie, care se desfăşoară în Frankfurt, Germania între 30 iulie şi 8 august.

Ieri, un reprezentant al Honda Motor Europe a luat parte la sesiune, dându-le şansa membrilor Comitetului de Transport şi Turism (TRAN) să înveţe despre tehnologia de mediu pe care Honda o îmbrăţişează şi totodată pentru a discuta subiectul mobilităţii durabile.

Membrii Comitetului de Transport şi Turism au avut de asemenea ocazia unică de a conduce o Honda FCX Clarity, vehiculul electric cu pile de combustibil şi zero emisii. Modelul FCX Clarity nu emite CO2 nici alte emisii nocive, singura emisie fiind apa. Această experienţă a oferit delegaţilor Parlamentului European al Tinerilor o şansă de a vedea în acţiune acest autovehicul revoluţionar, pentru a îi încuraja să ia în considerare potenţialul pe care tehnologia pilelor de combustibil o are, ca soluţie personală de mobilitate în era post-petrol.

Jane Gordon, PR pentru Honda Motor Europe a comentat: "Evenimentul de astăzi a subliniat provocările societăţii cu care se confruntă întreaga lume pentru a obţine o mobilitate durabilă. Honda este interesată să colaboreze cu organizaţii precum Parlamentul European al Tinerilor pentru a demonstra rolul activ pe care tehnologiile noastre îl pot juca în furnizarea soluţiilor acestor probleme."

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.