Honda CR-V Hibrid va debuta la Salonul Auto de la Paris 2018

Primul SUV hibrid Honda pe piaţa europeană

Honda CR-V Hibrid va debuta la Salonul Auto de la Paris 2018 Honda CR-V Hibrid va debuta la Salonul Auto de la Paris 2018

În anticiparea Salonului Auto de la Paris 2018, Honda a anunţat gama de produse ce va fi expusă la stand-ul său. Maşinile expuse vor include noul CR-V Hibrid, ce îşi face debutul pe piaţa Europeană, modelul reînoit şi îmbunătăţit HR-V, şi un Civic Type R ‘Art Car’ customizat.

Honda a anunţat datele oficiale de consum şi emisii CO2 pentru noul CR-V Hibrid. Sub ciclul combinat al testului revizuit NEDC, modelul cu tracţiune faţă al SUV-ului benzină-electric de 184CP (135 kW) a obţinut emisii CO2 de 120g/km şi medie oficiala (combinată) de consum de 5.3l/100km (53.3mpg). Varianta cu tracţiune integrală are emisii CO2 de 126g/km şi consum mediu (combinat) de 5.5 l/100km (51.4 mpg).

CR-V Hibrid va fi însoţit de modelele pe benzină, prezentând o gama variată de echipari, inclusiv versiunea nouă cu şapte locuri. Cea mai recentă evoluţie a popularului SUV compact Honda CR-V a fost proiectată pentru a fi cea mai practică, confortabilă şi rafinată Honda CR-V de până acum.

În fruntea schimbărilor de design se află interpretarea mai definită a grilei Honda în formă de aripi extinse, conţinând un panou cromat high-gloss închis deasupra grilei frontale. Lentilele proiectoare şi luminile LED pe timp de zi sunt de asemenea acum standard pe întreaga gamă. La lansare, modelul HR-V 2019 va fi echipat cu un motor de 1.5-litrii i-VTEC 130CP, însă gama va fi extinsă în primăvara anului viitor cu opţiunea unei echipări mai sportive de VTEC TURBO 1.5-litri 182CP.

În căutarea unui Civic Type R cu o înfăţişare cu adevărat memorabilă, Honda a colaborat cu şcoala de design Japonez, Human Academy Europe, bazată în Franţa, pentru a prezenta o adevarată provocare studenţilor săi. Competiţia a încurajat design-uri ce vizualizează o “Maşină-Artă” inspirată din Manga japoneză, urmând ca design-ul câştigător sa fie aplicat întregii maşini.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.