Honda e a fost prezentată oficial. Va fi un rival puternic pentru BMW i3

Autor: Cristian Agatie 05 sept. 2019 Știri auto

Dacă vi se pare că Honda a uitat camerele video ale conceptului în locul oglinzilor laterale, ei bine, nu este nicio greşeală. Tehnologia este oferită în premieră în segmentul compact, imaginile captate de camerele video fiind proiectate pe două ecrane cu diagonala de 6 inchi.

Punctul de atracţuie al Hondei e este planşa de bord digitală, cu cele două ecrane său uriaşe, de 12,3 inchi fiecare, care se întinde pe toată lăţimea maşinii. Acestea funcţionează ca ecran principal al unităţii de infotainment, oferind atât şoferului, cât şi pasagerului posibilitatea de a se bucura de conţinutul multimedia şi de informaţiile relevante.

Citeşte şi

Care sunt cele mai fiabile maşini mai vechi de 10-11 ani? Un top care-i va surprinde pe mulţi

Începe haosul în Prelungirea Ghencea: lucrările de lărgire demarează luni, o dată cu începerea şcolilor!

Bombe pe roţi! Jumătate dintre maşinile controlate de RAR sunt un pericol pentru circulaţie!

A depăşit pe linie continuă şi a primit imediat o lecţie dură. La asta nu se aştepta! – VIDEO

TESTAT pe VW Passat. Ce se întâmplă dacă tragi frână de mână electronică în timp ce maşina merge – VIDEO

Motorul electric care pune în mişcare primul model electric din gama Honda are o putere de 136 CP sau 154 CP, în funcţie de versiune, şi acţionează roţile din spate. Honda menţionează o valoare a acceleraţiei de la 0 la 100 km/h în 8 secunde, fără a preciza însă care versiune de motorizare oferă această valoare. Bateria Li-Ion cu capacitatea de 35,5 kWh este una dintre cele ami compacte de pe piaţă, oferind însă o autonomie de 220 km. Aceasta dispune de funcţie de încărcare rapidă, ceea ce permite încărcarea până la 80% din capacitate în 30 de minute.

Interacţiunea cu maşina se va putea face şi prin intermediul asistentului personal cu inteligenţă artificială, care poate fi pus la treabă prin comanda „OK, Honda”, urmată de o întrebare sau comandă. 

Clienţii potenţiali din Marea Britanie, Germania, Franţa şi Norvegia se pot înregistra pentru a comanmda online cu prioritate Honda e atunci când aceasta va fi disponibilă.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Cristian Agatie
După o experiență scurtă în presa generalistă și radio, a intrat în presa auto „din oportunism” în 1994, la revista Autoturism a Automobil Clubului Român, și a rămas „din convingere” din 2008, la Auto Bild, un nou proiect demarat în România de Axel Springer în colaborare cu Edipresse. Absolvent ... citește mai mult

Comentarii
Inchide