Honda Ecological Drive Assist System

Honda a inventat un sistem care îţi predă, fără să vrei, lecţii de condus, astfel încât tu vei investi mai puţini bani în combustibil, iar planeta va fi mai verde...

Honda Ecological Drive Assist System Honda Ecological Drive Assist System

Pentru cei care nu ştiau deja, resursele naturale ale planetei nu sunt nelimitate. Petrolul, una din cele mai importante, se apreciază că va mai ajunge doar pentru aproximativ 50 de ani, aşa că majoritatea producătorilor de maşini încearcă să facă ceva în privinţa aceasta. De la trecerea la motoare electrice şi până la îmbunătăţirea cu fiecare generaţie a efecienţei motorului, se doreştere reducerea consumului de combustibili fosili şi implicit a poluării rezultate în urma arderii lor. Honda doreşte să atingă şi o altă latură a problemei, aceea a modului de condus. Citeşte www.go4it.ro ca să vezi cum Honda te face un şofer mai bun şi mai ecologist.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.