Honda - fabrică nouă

Datorită cererii crescânde, Honda va efectua schimbări majore în producţia fabricii din Mexic pentru a permite realizarea de CR-V-uri.

Honda - fabrică nouă Honda - fabrică nouă

Compania japoneză va demara asamblarea SUV-ului său la fabrica din Gudalajara, Mexic începand cu această toamnă. Momentan, în această locaţie se produc 30.000 de Accord-uri destinate pieţei din ţările Americii Latine. Toată producţia va fi mutata în Marysville Ohio pentru a permite realizare de 50.000 de CR-V-uri anual începând cu 2008. Mişcarea aceasta are loc ca urmare a schimbării preferinţelor clienţilor, aceştia punând tot mai mare preţ pe SUV-urile compacte.

“Aproximativ 25.000 de modele din totalul de CR-V-uri produse aici se vor vinde pe piaţa locală, în timp ce cealaltă jumătate va fi facută pentru clienţii din SUA şi America Latină” a declarat Dadiv Iida, un reprezentat Honda din Detroit. Pentru adaptarea fabricii la noua linie de producţie, Honda a cheltuit 8 milioane de dolari, urmând a mări numărul de muncitori de la 1400 la 2000 atunci când se atinge capacitatea maximă de producţie.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.