Honda HR-V a primit un upgrade consistent şi motorul japonezilor de 1.5 litri şi 182 CP - GALERIE FOTO

Conceptul general de design al lui Honda HR-V combină eleganţa şi fluiditatea unui coupe cu utilitatea şi forţa unui SUV.

Honda HR-V a primit un upgrade consistent şi motorul japonezilor de 1.5 litri şi 182 CP - GALERIE FOTO Honda HR-V a primit un upgrade consistent şi motorul japonezilor de 1.5 litri şi 182 CP - GALERIE FOTO

Noul Honda HR-V facelift este cel mai sofisticat SUV subcompact al companiei, până în prezent. Designul exterior este completat de modernizarea interiorului, a materialelor, precum şi de o gamă mai largă de tehnologii avansate. HR-V continuă să ofere spaţiu şi versatilitate, iar în plus de acestea vine şi cu o gamă de motoare eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil.

Varianta pe benzină de 1,5 litri i-VTEC este disponibilă încă de la sfârşitul anului 2018, în timp ce motorul VTEC TURBO de 1,5 litri este disponibil începând din primăvara lui 2019. În gamă mai există şi motorul diesel de 1,6 litri i-DTEC. 

Cu un echilibru optim de putere şi eficienţă, motorul pe benzină de 1,5 litri i-VTEC produce 130 CP (96 kW) şi un cuplu maxim de 155 Nm. Acceleraţia de la 0-100 km / h durează 10,2 secunde când este echipată cu transmisia manuală cu şase trepte, şi 11,7 secunde cu CVT. 

O nouă adăugare la gama HR-V 2019 este motorul de 1.5 litri VTEC TURBO, care a fost văzut pentru prima oară la Honda Civic. Această unitate de putere este disponibilă numai pe noul HR-V Sport. Motorul cu patru cilindri oferă 182 CP (134 kW) la 5.500 rpm. HR-V Sport cu cutie manuală accelerează de la 0-100 km / h în 7.8 secunde şi va atinge o viteză maximă de 215 km / h. Când este echipată cu cutia de viteze CVT opţională, acceleraţia de la 0-100 km / h durează 8,6 secunde, iar viteza maximă este de 200 km / h.

Motorul diesel de 1,6 litri i-DTEC dispune de un turbocompresor cu eficienţă ridicată, un sistem de recirculare EGR şi o admisie performantă. Unitatea generează 120 CP la 4000 rpm şi 300 Nm de cuplu la 2.000 rpm - noul HR-V accelerează până la 100 km / h în doar 10 secunde, plasându-l printre cele mai dinamice vehicule din lume în clasa sa. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.