Honda HR-V, fratele mai mic al lui CR-V, e o propunere interesantă

Uraaaa! Honda HR-V a revenit! Doar că de data asta nu mai are nimic de-a face cu prima generaţie, cu excepţia numelui, bineînţeles. Am văzut noul model Honda la Salonul Auto Geneva 2015 şi îţi spun cum mi s-a părut.

Honda HR-V, fratele mai mic al lui CR-V, e o propunere interesantă Honda HR-V, fratele mai mic al lui CR-V, e o propunere interesantă

Noua Honda HR-V a debutat în formă de serie pentru piaţa din Europa la Salonul Auto Geneva 2015, iar eu l-am văzut îndeaproape şi îţi spun cum arată şi cum se simte.

Înainte de toate, trebuie să spun că segmentul în care a intrat noul HR-V - cel al crossoverelor subcompacte - e deja destul de aglomerat. Există Nissan Juke, Opel Mokka, Peugeot 2008, Renault Captur şi Citroen C4 Cactus, iar lista poate continua. În aceste condiţii, designul exterior trebuie să fie aparte, ca să nu fie confundat în mulţime. Şi eu cred că Honda a reuşit să facă asta, deşi s-ar putea să nu fie pe gustul tuturor.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.