Honda ieftină

Tot mai mulţi producători mondiali au început deja batalia pentru cucerirera pieţelor in dezvoltare, momentan luptându-se doar pe baza declaraţiilor.

Honda ieftină Honda ieftină

Unul dintre fabricanţii aflaţi într-o poziţie foarte bună pentru a începe această luptă este Honda, japonezii fiind deja unul din cei mai mari constructori de maşini şi motociclete din India.Chairmanul Honda, Satoshi Aoki a confirmat că există planuri pentru a lansa o maşină mică premium în India până în 2009 dar şi una foarte ieftină ce va costa până în 3000 de dolari. Original s-a vrut dezvoltarea pe baza modelelor deja existente, precum Jazz, însă acestea costau deja 9000 de dolari, de trei ori mai mult decât preţul dorit.

Aoki a admis ca la 3000 de dolari va fi dificil de construit o maşină care să menţină caracteristicile specifice Honda, fiind chiar circumspect în privinţa apariţiei unei asemenea maşini. Afirmaţiile acestuia pun chiar sub semnul întrebării declaraţiile celor de la Renault-Nissan şi Tata Motors ca vor introduce propria lor maşină de 3000 de dolari până la sfârşitul acestui deceniu.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.