Honda închide fabrica din Anglia până în iunie

Situaţia globală a cererii de maşini noi este tot mai gravă, astfel încât Honda este nevoită să închidă fabrica sa din Anglia până în luna iunie.

Honda închide fabrica din Anglia până în iunie Honda închide fabrica din Anglia până în iunie

Anunţul a fost făcut de cei de la Honda cu acordul celor de la Unite, cel mai mare grup sindical din Marea Britanie. "Acum muncitorii de la Honda sunt puşi în faţa unui salariu redus cu 50% iar slujbele lor sunt puse sub semnul întrebării. Ei, împreună cu restul industriei auto, au nevoie să primească un fel de colac de salvare din partea guvernului." a declarat Derek Simspon, secretar general Unite.

Fabrica va sta închisă timp de patru luni de zile în continuu, lucru ce va afecta serios posibilitatea de supravieţuirea a muncitorilor. Semne de revenire din criza auto încă nu se văd şi, din păcate, se pare că nu am ajuns încă la un apogeu.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.