Honda îşi demonstrează fiabilitatea cu o garanţie de un milion de kilometri. În Franţa

Japonezii de la Honda sunt aşa siguri pe maşinile lor încât oferă garanţie de 10 ani sau 1.000.000 de kilometri. Din păcate, oferta asta încă n-a ajuns la noi.

Honda îşi demonstrează fiabilitatea cu o garanţie de un milion de kilometri. În Franţa Honda îşi demonstrează fiabilitatea cu o garanţie de un milion de kilometri. În Franţa

Clienţilor Honda din Franţa li s-a oferit, anul trecut, posibilitatea achiziţiei unui pachet de garanţie de 10 ani / 1.000.000 de kilometri - disponibil doar cu modelul Civic i-DTEC, dieselul de 1,6 litri al niponilor. 

Se pare că Honda a reiterat şi anul acesta garanţia de „un milion de kilometri”, pe care o primeşti la achiziţia fie a unui Civic Tourer, fie a unui CR-V (echipate cu motorizarea mai sus menţionată). Oferta este disponibilă până pe 30 iunie 2014, doar în Franţa.

Poţi vedea aici testul nostru video cu noul CR-V 1.6 i-DTEC

Francezii sunt iubitori de maşini diesel (una dintre cauzele crizei din Paris de acum câteva luni), iar oferta aceasta (care, am uitat să menţionez, este transferabilă şi proprietarilor ulteriori) pare una pe cât de nefezabilă, pe atât de greu de refuzat. 

Din păcate, programul celor de la Honda nu va ajunge în România. Cel puţin nu anul acesta. La cât de iubitor de diesel este şi poporul român, probabil că ar prinde bine şi la noi o astfel de ofertă. 

Cât de mult ar influenţa decizia ta de cumpărare o astfel de garanţie?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.