Honda Jazz Hybrid se lansează în România, într-o nouă casă: reprezentanţa Honda Nord

Micul Jazz, în varianta sa ca mai economică, ajunge pe meleaguri româneşti, fiind totodată gazda unui eveniment de „casă nouă” Honda.

Honda Jazz Hybrid se lansează în România, într-o nouă casă: reprezentanţa Honda Nord Honda Jazz Hybrid se lansează în România, într-o nouă casă: reprezentanţa Honda Nord

„Cel mai flexibil hibrid de segment B”, Honda Jazz, a ajuns şi la noi în ţară. Cu un preţ de 14.190 € (fără TVA), bobul de orez japonez promite un consum urban de doar 4,4 litri la suta de kilometri, fără a compromite în niciun fel ergonomia spaţiului interior - mullţumită sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats să se plieze, la fel ca în cazul oricărei alte versiuni de motorizare Jazz.

Evenimentul de lansare a coincis cu deschiderea unei noi reprezentanţe Honda, care, pe lângă comercializarea modelelor de autovehicule şi motociclete din gama actuală a producătorului japonez, se ocupă şi de servisare - 60% din afacerile dealerului Honda Nord vor fi concentrate pe partea de service.

Aşadar, Honda Nord te aşteaptă cu drag pe strada Pipera-Tunari nr. 1, jud. Ilfov, pentru a-ţi fi de ajutor în cazul în care ai nevoie de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie sau ITP pentru autovehiculul tău (fie că e Honda, fie că nu).

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.