Honda Jazz Hybrid se lansează în România, într-o nouă casă: reprezentanţa Honda Nord

Autor: Andrei Ştirbu 10 oct. 2014 Știri auto
Honda Jazz Hybrid se lansează în România, într-o nouă casă: reprezentanţa Honda Nord

„Cel mai flexibil hibrid de segment B”, Honda Jazz, a ajuns şi la noi în ţară. Cu un preţ de 14.190 € (fără TVA), bobul de orez japonez promite un consum urban de doar 4,4 litri la suta de kilometri, fără a compromite în niciun fel ergonomia spaţiului interior – mullţumită sistemului hibrid compact IMA, care permite scaunelor Magic Seats să se plieze, la fel ca în cazul oricărei alte versiuni de motorizare Jazz.

Evenimentul de lansare a coincis cu deschiderea unei noi reprezentanţe Honda, care, pe lângă comercializarea modelelor de autovehicule şi motociclete din gama actuală a producătorului japonez, se ocupă şi de servisare – 60% din afacerile dealerului Honda Nord vor fi concentrate pe partea de service.

Aşadar, Honda Nord te aşteaptă cu drag pe strada Pipera-Tunari nr. 1, jud. Ilfov, pentru a-ţi fi de ajutor în cazul în care ai nevoie de constatare rapidă, diagnoză, întreţinere, reparaţii mecanice şi electrice, tinichigerie sau ITP pentru autovehiculul tău (fie că e Honda, fie că nu).

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide