Honda Jazz – rechemare în service

34.300 de maşini Honda, modelele Jazz 2007 şi 2008 vor fi rechemate în service pentru modificarea unui senzor de detectare a prezenţei scaunului copilului sau poziţia unui pasager.

Honda Jazz – rechemare în service Honda Jazz – rechemare în service
Rechemarea în service este valabilă doar pentru maşinile din anumite state din SUA, unde este folosită sarea ca material antiderapant. Sarea poate să ajungă în habitaclu prin intermediul zăpezii, fapt care favorizează corodarea şi chiar ruperea firelor sistemului de detectare a prezenţei scaunului copilului (ODS) sau a poziţiei pasagerului (OPDS). Nefuncţionarea sistemelor ODS şi OPDS duc la desfăşurarea incorectă a airbag-urilor, putând să aibă urmări grave în cazul accidenteler.

Rechemarea în service a modelelor Jazz va începe din această lună, a anunţat compania.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.