Honda Pilot

Nou lansatul SUV pe piața americană va păstra rețeta de succes de până acum: motor mare pe benzină cuplat la o cutie de viteze automată. Oare cât va mai merge așa?

Honda Pilot Honda Pilot
Honda PilotLa doar câteva zile după ce modelul a fost surprins complet dezgolit într-o parcare, Honda a pus la dispoziție toate informațiile cu privire la SUV-ul a cărui avanpremieră a avut la Salonul Auto de la Detroit. Spre deosebire de prima generație, noua Honda Pilot este acum mai mare, asigurând un spațiu interior crescut pentru cei opt pasageri.

Motorizarea este asigurată de un propulsor i-VTEC V6 de 250 CP, cu 6 CP mai potent decât versiunea anterioră, ce include programul constructorului japonez denumit Variable Cylinder Management, care permite funcționarea acestuia în doar 3 sau 4 cilindri pentru o economie de combustibil. Cuplat la o cutie de viteze automată cu 5 trepte, noul motor se laudă și cu un consum mai bun, evident, cu doar câteva grame mai mic, însă demn de luat în seamă în condițiile în care puterea dar și greutatea mașinii au crescut.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.