Honda Pilot - Poze spion

SUV-ul japonez a fost surprins în teste fără nici un fel de camuflaj, designul exterior fiind aproape neschimbat de cel al conceptului omonim prezentat la începutul anului la Salonul Auto de la Detroit.

Honda Pilot - Poze spion Honda Pilot - Poze spion
Honda PilotDestinat în principal pieței americane, Honda Pilot va avea ca până acum trei rânduri de scaune, cu 8 locuri bine definite și va împrumuta aproape integral designul prototipului prezentat în ianuarie la Detroit. Un aspect foarte important al noului model va fi noua generație de motoare V6 ce vor putea funcționa în 4 sau chiar 3 cilindri atunci cand se dorește economie de carburant. O măsură binevenită în contextul trendului ecologic global, ce ne face să ne întrebăm dacă Honda nu are de gând să importe acest model și în Europa. Rămâne de văzut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.