Honda Ridgeline Facelift

În plină criză a preţului combustibililor, Honda a realizat un facelift modelului său Ridgeline, menit să mai domolească ritmul de scădere al vânzărilor.

Honda Ridgeline Facelift Honda Ridgeline Facelift

Interiorul este modernDupă ce Honda a lansat modelul Pilot, era doar o chestiune de timp până când elementele acestuia vor fi preluate şi de Ridgeline. Astfel, pick-up-ul japonez a primit o parte frontală total nouă, cu spoiler modificat, grilă schimbată şi blocuri optice cu un design nou. Partea din spate a fost şi ea revizuită, la fel şi interiorul, care acum are un volan nou, o priză de 115V, conectare audio externă, tetiere active şi lumini de întâlnire pe timp de zi.

Puterea este furnizată tot de motorul V6 VTEC de 3,5 litri, care a câştigat în plus 3 CP graţie unei admisii modificate şi a unui profil nou al chiulasei. Astfel, cei 250 CP sunt obţinuţi la 5700 rpm, cuplul maxim fiind atins la 4000 rpm. Transmisia automată cu 5 trepte a fost şi ea regândită, pentru a face faţă creşterii de putere. Startul vânzărilor va fi dat în septembrie.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.