Honda S2000 – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 06 iul. 2008 Știri auto
Honda S2000 – speculaţii

Honda S2000 a apărut pe piaţă în 1999 şi a reprezentat alternativa cunoscătorilor, fiind construită în principal pentru plăcerea de a conduce şi mai puţin pentru lifestyle. În 2004, modelul a suportat câteva schimbări, dar nu foarte pronunţate şi se simte nevoia apariţiei unei noi generaţii care să păstreze spiritul S2000, dar să aducă la zi partea tehnică şi aspectul vizual.

Această generaţie se întrevede în 2010, dar cei de la Honda păstrează totul clasificat, făcându-i pe pasionaţi să freamăte de nerăbdare. O publicaţie niponă încearcă să mai potolească curiozitatea creând o randare a ceea ce ar putea să însemne viitorul model. Din imaginea realizată, observăm că se speculează pe o evoluţie a modelului curent, liniile agresive fiind păstrate, dar reinterpretate într-o manieră futuristă.

Totuşi, legat de acest subiect cei de la Winding Road şi Best Car magazine susţin că specificul modelului ar putea fi alterat, Honda S2000 urmând să treacă la patru locuri şi să crească astfel în dimensiuni, ba chiar să capete şi accente premium pentru a putea ţine piept ofensivei germane reprezentate de Mercedes SLK şi BMW Z4. Rămâne de văzut dacă factorii de decizie Honda merg pe ideea de driver’s car sau se îndreaptă spre ruta lifestyle pentru a stimula vânzările. Noi milităm pentru menţinerea spiritului actual, sportiv, spartan, dar senzaţional.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide