Honda Small Hybrid Sports Concept

Pentru a ne obisnui cu ceea ce ne va oferi viitorul, cred ca este timpul sa ne antrenam pe masinute electrice cu radiocomanda.

Honda Small Hybrid Sports Concept Honda Small Hybrid Sports Concept
Concept car-ul este desenat de Honda R&D Germania si marturisesc sincer ca nu stiu ce doreste sa prefigureze, poate este doar un exercitiu de stil. Propulsia e asigurata de un propulsor in patru cilindri asociat cu unul electric. Puterea este trimisa la rotile fata prin intermediul unei cutii de viteze cu variatie continua (CVT). Lipsa de vizibilitate spate datorata designului avangardist al acestei sectiuni a fost rezolvata prin amplasarea unor camere video.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.