Honda sparge recordurile!

Honda Motor Co Ltd a atins vânzări record pentru automobilele şi motocicletele sale în întreaga lume.

Honda sparge recordurile! Honda sparge recordurile!
Vânzările Honda au crescut cu 3% faţă de anul trecut, totalizând un număr de 23.335.000 de unităţi. În ce priveşte vânzările de automobile, acestea au crescut cu 6% cu 3.767.000 de unităţi vândute, cele mai mari cereri înregistrându-se în SUA, China şi Europa de Est.

Vânzările de motociclete au crescut şi ele cu 7%, cu un record de 13.476.000, cele mai mari vânzări înregistrându-se în Asia şi Sudul Americii. Honda rămâne în continuare pe prima poziţie ca cel mai mare producător de motociclete.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.