Honda - Un nou airbag

Când credeam că nu mai există ceva de inventat în domeniul airbagurilor, Honda a venit cu un nou tip de sac de aer.

Honda - Un nou airbag Honda - Un nou airbag

Noutatea constă în modul de aranjare a tivurilor într-o formă spiralată, permiţând astfel o umflare mai rapidă şi o presiune uniformă pe suprafaţa de contact cu pasagerii din faţă, pentru că ne referim acum la airbagurile frontale. Asta înseamnă că aceştia pot lovi airbagul mai devreme şi vor avea un impact mai uşor.

O altă premieră o constituie şi valva specială ce controlează emisia de gaze într-un mod mai fin, păstrând presiunea constantă în airbag pentru un timp presetat. Sistemul denumit i-SRS va avea premiera încă din această toamnă pe Honda Life în Japonia.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.