Hoţ de maşini, prins cu ajutorul iPad-ului. Bonus: o urmărire ca-n filme [VIDEO]

Un bărbat a furat o maşină, dar nu ştia că iPad-ul...

Hoţ de maşini, prins cu ajutorul iPad-ului. Bonus: o urmărire ca-n filme [VIDEO] Hoţ de maşini, prins cu ajutorul iPad-ului. Bonus: o urmărire ca-n filme [VIDEO]

Un bărbat din Australia a furat o maşină, dar nu ştia că iPad-ul care se afla în ea avea să-l facă ”vedetă”. Poliţiştii au reuşit să localizeze maşina cu ajutorul tabletei şi au plecat în urmărirea maşinii în timp ce şoferul încerca să scape, încălcând orice regulă de circulaţie. Întreaga scenă a fost filmată din elicopter. 

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.