Hoţ de motociclete din România, cel mai bun prieten al Omului

„M-a trimis s-o duc acasă, domnule, că el a rămas cu prietena lui în oraş, are un Passat şi un Şeptar...” explică băiatul ăsta jandarmilor, care l-au luat la întrebări când l-au văzut că împinge un motor pe stradă.

Hoţ de motociclete din România, cel mai bun prieten al Omului Hoţ de motociclete din România, cel mai bun prieten al Omului

Duminică noapte, jandarmii craioveni au oprit şi luat la întrebări un tânăr al cărui comportament era un pic dubios. Ceea ce au aflat de la tânărul care împingea un motor a fost că „l-a găsit”. Ştii cum e când prinzi câte o zi bună şi mai găseşti pe stradă 10 lei, sau un portofel pierdut sau o motocicletă. 

Apoi a zis că este a unui prieten, care i-a dat-o să i-o ducă acasă, dar a rămas fără combustibil. Pentru că - nu-i aşa? - fiecare dintre noi are câte un prieten care te roagă să-i duci maşina sau motocicleta acasă, pentru el mai rămâne să bea în oraş; şi, pentru că eşti băiat bun, ajungi să şi împingi la acaret, care rămâne între timp fără benzină. 

Cel mai neinspirat hoţ din Craiova a declarat, în cele din urmă, că a ieşit din club pe la 02:30 şi că a văzut motorul nesupravegheat, l-a urmărit vreo oră, după care s-a hotărât că este pierdut pesemne, având în vedere că nu a venit nimeni să-l verifice în tot acest timp.

Uneori suntem surprinşi de uşurinţa cu care oamenii iau astfel de decizii.

Sursa: craiovaforum via Pe Motoare

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.