HST upgrade pentru Ranger Rover Sport şi Freelander

Land Rover a pregătit versiunile ideale pentru persoanele care câştigă sume exorbitante alergând după un obiect rotund alb, denumit generic minge, pe un teren verde, în uralele altor persoane ocupate cu spartul seminţelor.

HST upgrade pentru Ranger Rover Sport şi Freelander HST upgrade pentru Ranger Rover Sport şi Freelander
Noua variantă de dotări poartă denumirea HST şi va fi disponibilă pentru SUV-ul Range Rover Sport şi fratele mai compact Land Rover Freelander II. Particularităţile noilor versiuni vor fi elemente noi de design atât interioare cât şi exterioare menite să dea un plus de sportivitate. Gama HST va intra în vânzare lunile viitoare şi va reprezenta un upgrade vizual pentru modelele cu motorizările TDV8, sau cele  supralimentate pe benzină disponibile pentr Ranger Rover Sport.

Pentru Range Rover Sport, iniţialele HST vor însemna jante de 20 de inchi Stormer, un spoiler posterior, elemente de plastic în culoarea caroseriei, plafon  panoramic electric, geamuri  fumurii şi  evacuări  în formă rectangulară. Interiorul va fi învelit integral în piele ca standard, sau în Alcantara ca opţional. Preţul va fi unul "modic" de 120.000 de dolari

Pentru modelul mai mic, Land Rover a pregătit sub indicativul HST, jante de aliaj de 19 inchi, cu 10 spiţe, scaune de piele, geamuri fumurii şi vopsea metalizată, plus eleronul şi bările cu care a fost ornat şi Range Rover Sport.  Doar 63.500 de dolari va costa această versiune.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.