Huatai Sedan - Clona de Bentley

Chinezii au ajuns să nu ne mai uimească. E deja clar că sunt în stare să copieze orice. Aşteptăm momentul în care şi Loganul va fi copiat.

Huatai Sedan - Clona de Bentley Huatai Sedan - Clona de Bentley

Si mai evident e spatelePotrivit presei locale, producătorul de care nu aţi auzit până acum niciodată, denumit Huatai Group are de gând să lanseze un sedan de dimensiuni mari care va arăta precum un Bentley Continental Flying Spur. Şi cel mai probabil va fi dotat cu un motor cu o cilindree nu mai mare de 2.0 litri. Dar asta contează mai puţin pentru clienţii target.

Oare Volkswagen ce are de spus despre asta? Probabil va bombăni printre dinţi şi cam atât.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.