HubCap Creatures - capacele de roţi reciclate artistic

Ptolemy Erlington este un artist englez din Brighton, care s-a specializat pe reciclarea neconvenţională a capacelor de roţi. Care devin nişte creaţii demne de orice galerie de artă.

HubCap Creatures - capacele de roţi reciclate artistic HubCap Creatures - capacele de roţi reciclate artistic

Capacele de roţi sunt nişte accesorii din plastic extrem de banale şi care, odată crăpate sau rupte, devin pur şi simplu nişte deşeuri bune de aruncat la gunoi. Asta credem noi, şoferii. Însă Ptolemy Erlington este de altă părere.

Înarmat cu inventivitate şi răbdare, englezul de 48 de ani s-a apucat să strângă aceste deşeuri din plastic şi să le transforme în adevărate opere de artă, care în general înfăţişează animale şi peşti.

Pentru a crea o astfel de sculptură din capace de roţi, artistul îşi poate consuma chiar şi trei săptămâni din viaţă, iar rezultatele sunt de-a dreptul remarcabile, remarcându-se o foarte mare grijă la detalii şi la finisarea finală.

Cei interesaţi pot chiar să şi cumpere operele de artă ale britanicului: cea mai scumpă de până acum a fost un dragon lung de 20 de metri, realizat din nu mai puţin de 200 de capace de roţi (preţul, rămas confidenţial, se pare că a fost de câteva mii de euro).

Sursa: twitter.com/HubcapCreatures

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.