Hulme Supercar

Surprizele vin de unde te aştepţi mai puţin. Iar de acestă dată ele vin din Noua Zeelendă.

Hulme Supercar Hulme Supercar

Deşi Caparo T1 abia a fost lansat, se pare ca şi-a găsit naşul. Creat de o companie din Noua Zeelendă, Hulme Supercars Ltd, bolidul denumit simplu, Hulme, va îmrpumuta un motor din banca de organe a producătorului bavarez BMW. Acesta este un V8 de 5.0 litri ce produce 550 CP şi este montat pe o maşină ce cântăreşte 1175, puţin mai mult decât un Caparo. Compania speră să înceapă producţia anul viitor şi este încrezătoare că poate face faţă unei cadenţe de 25 de exemplare pe an.


Preţul este cel mai spectaculos, puţin peste 600.000 de dolari trebuind plătiţi pentru a intra în posesia supercarului, care potrivit producătorului, aduce experienţa Formula 1 cel mai aproape de omul de rând. De aceea motorul este amplasat central iar toata caroseria este construită din fibră de carbon. Motorul este cuplat la o cutie de viteze manuală cu şase trepte iar transmisia este realizată prin intermediul punţii spate ajutată de un LSD.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.