Hummer Driving Academy

Muribundul constructor american pregăteşte pentru pasionaţi o sesiune de off-road în Maroc, ce se va întinde pe 1300 de km, cu incursiuni inclusiv în deşertul Sahara.

Hummer Driving Academy Hummer Driving Academy

Nu ar strica o mica vacantaCei ce doresc să-şi îmbunătăţească tehnicile off-road dar şi să mai iasă din rutina zilnică, Hummer are o propunere exotică: 6 zile de expediţie prin Africa, desfăşurată între 7 şi 17 noiembrie anul acesta. Prima ediţie Hummer Driving Academy va avea în componenţă 14 Hummer H3, cu 14 echipe, formate din pilot şi co-pilot.

SUV-urile americane vor căra echipament de supravieţuire, cauciucuri de deşert şi instalaţie GPS, în rest vor fi exact ca un model de serie cu motor de 3,7 litri şi transmisie automată. În condiţiile în care Hummer abia se străduieşte să mai existe, evident, întrebarea este: da' asta cât costă? Hummer a declarat că pentru fiecare echipă costurile vor ajunge la aproape 4000 de euro, ce includ uzura maşinilor şi camerele la hotel, dar nu conţin şi transportul cu avionul.

Hummer Driving Academy va fi urmată în 2009 de alte evenimente, însă până atunci puteţi afla mai multe despre viitorul eveniment pe siteul oficial.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.