HUmmer - ecologic până în 2010

GM a anunţat că, până în 2010, toate modelele mărcii Hummer vor dispune de motorizări FlexFuel, alimentate cu biocombustibil. O schimbare majoră pentru un brand asimilat cu nepăsarea faţă de ecologie.

HUmmer - ecologic până în 2010 HUmmer - ecologic până în 2010
Anunţul a fost făcut cu ocazia inaugurării primei benzinării cu biocombustibil din Dallas, deţinută de un dealer Chevrolet/Hummer. Noua benzinărie are nouă pompe, care furnizează biocombustibil E85 şi E80, dar şi biodiesel. Inedit este faptul că o firmă de rent-a-car din Dallas îşi va înoi parcul auto, astfel încât un sfert dintre maşini să funcţioneze cu E85. În plus, aceste maşini vor fi alimentate exclusiv de la benzinăria mai sus amintită.

În acelaşi timp, GM a inaugurat primul Hummer dotat cu tehnologia FlexFuel, un H2 SUT capabil să funcţioneze cu biocombustibil E85. Practic, este punerea în aplicare a soluţiei prezentate la Salonul Auto Detroit 2008, pe conceptul Hummer HX Concept,
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.