Hummer H3T

Pick-up-ul este una din cele mai populare caroserii pe piaţa americană, iar Hummer are de gând să profite de acest lucru.

Hummer H3THummer H3T va fi prezentat la viitorul Chicago Auto Show, noile informaţii apărând, destul de des în ultima vreme, datorită încălcării embargoului de o revista americană. Noul model este construit pe platforma tehnică a lui Chevrolet Colorado, având un ampatament mărit cu 8,3 cm, necesar pentru o benă lungă de 1,5 m, în timp ce interiorul poate găzdui până la cinci pasageri.

Două motoare sunt disponibile, un Vortec 3,7 litri de 245 CP cuplat la o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau una automată doar cu patru. Versiunea mai puternică este echipată cu un V8 de 5,3 litri ce dezvoltă 304 CP şi are în dotare standard cutia automată cu patru trepte. Pentru aventuri în teren accident, clienţii pot echipa modelul cu un nou sistem de suspensie, care împreuna cu diferenţialele blocabile din faţă şi spate asigură un comportament off-road foarte bun.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.