Hummer - Moarte iminentă

Vânzările producătorului american s-au prabuşit spectaculos în ultimele luni, zilele acestuia fiind practic numărate.

Hummer - Moarte iminentă Hummer - Moarte iminentă

Creşterea preţului barilului de petrol atinge cote record de la o zi la alta, iar acest lucru a afectat cel mai mult companiile producătoare de maşini foarte mari consumatoare de combustibil. Iar aici ne referim în special la Hummeer. În iunie, marca GM a reuşit contraperformanţa de a vinde doar 2072 de unităţi, cu 59,3% procente mai puţin comparativ cu luna anului trecut, atunci când 5092 de bucăţi au părăsit fabricile.

În total, scăderea pe primele 6 luni ale anului 2008 este de 40,4%, trendul descendent existent urmând să se păstreze. Şi dacă se menţine şi ritmul de scădere, până la finalul anului Hummer se poate să nu mai vândă nimic. Dar oare apucă Hummer finalul acestui an?

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.