Hummer - noi motorizări

GM nu renunţă la Hummer, momentan, şi îi pregăteşte acestuia o gamă de motorizări diesel şi E85.

Hummer - noi motorizări Hummer - noi motorizări

Chiar dacă viitorul mărcii americane este foarte incert iar finanţările gigantului GM sunt şi ele foarte limitate, producătorul american nu stă pe loc şi poate cu o ultimă speranţă încearcă o serie de modificări menite să resusciteze vânzările. Pentru că modelele Hummer sunt privite ca unele  foarte poluante, GM va lansa două noi motorizări ce vor contracara acest aspect. Este vorba în primul rând de un motor capabil să ruleze cu etanol85, adică un amestec de alcool cu benzină în proporţie de 85 şi 15%.

Premiera cu adevărat importantă va fi posibilitatea alegerii unui propulsor diesel, şi nu unul oarecare, tipic american, cu 8 cilindri în V şi o cilindree de 5 litri. Nu, va fi un 4 cilindri, făcut pentru placul europenilor. Acesta va echipa modelul H3, de la care se doreşte o creştere importantă a vânzărilor mai ales în Europa, unde motorizările diesel sunt foarte căutate.

VEZI TOATE ANUNTURILE HUMMER.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.